Lease jouw website

Wat is lease jouw website

Lease jouw website is een bedrijf wat complete en professionele websites / webshops aanbied voor een vast bedrag per maand. Daarnaast regelen wij het onderhoudt voor uw site, en krijgt u een domein inclusief email. Dit alles voor een vast bedrag per maand, inclusief support en ondersteuning. Zo bent u ontzorgt.

Waarom een website leasen bij lease jouw website ?

Wij merken dat veel ondernemers een professionele website willen. Uw site is namelijk uw visitekaartje voor veel klanten. Daarnaast kost het veel geld en tijd om een website te ontwikkelen. Naast het aanvragen van een domein, moet u ook nog een webdesinger vinden om de site te realiseren. Na realisatie, krijgt u meestal ook nog een onderhoud contract op de site up-to date te houden. Als deze aspecten willen wij samenvoegen onder lease jouw website. Wij regelen het gehele plaatje zonder verborgen kosten voor een vast bedrag per maand.

Hoe werkt lease jouw website ?

U heeft keuze uit 2 verschillende paketten. De Advanced ( website ) en de Pro ( Webshop ). Beide pakketten zijn in de basis het zelfde. Het enige verschil met het pro pakket is een webshop. Via onze site kunt u een demo aanvragen. We zullen binnen 24 uur contact opnemen en binnen 3 tot 5 werkdagen heeft u van ons een gratis concept. Zodra het concept door u is goedgekeurd, vragen we het domein aan en zetten we de website binnen 24 uur live. Heeft u al een eigen domeinnaam, dan krijgt u € 5 euro korting per maand op het gekozen pakket.

Daarnaast vragen we van u alleen een bedrijfslogo en eventuele fotos. Heeft u daarnaast al tekst voor op de site, dan zien we dit ook graag tegemoet. Zo niet, dan zullen wij in overleg met u de gewenste tekst schrijven en plaatsen op de site.

Professionele helpdesk

Nadat de site live is, gaan wij verder. Wij onderhouden uw website maandelijks. Denkt aan updates of beveiliging patches. Daarnaast kunt u ons per telefoon of mail benaderen als u iets aangepast wilt hebben aan de site. 

Ik heb al een eigen domeinnaam maar wil wel gebruik maken van lease jouw website

Dit is mogelijk, aangezien u al een domeinnaam heeft kunnen wij u € 5 Incl. BTW korting per maand bieden op het gekozen pakket. Neemt u in dit geval contact met ons op.

Zowel voor particulier als zakelijk ?

U kunt bij lease jouw website zowel als zakelijk of particuliere klant terecht. Hierin maken wij geen onderscheid. U ontvangt van ons maandelijks een BTW factuur.

Het abbonement
Welke abbonement moet ik kiezen ?

Wij hebben 2 abbonementen. We hebben de advanced en de pro. De advanced en de pro zijn in de basis gelijk aan elkaar. Echter is het pro pakket gericht op klanten die een webshop willen. U krijgt namelijk bij het pro pakket een webshop inclusief betaal systeem.

Wat krijg ik voor het maandbedrag ?

Zoals eerder benoemd is het een all-in prijs per maand. Voor deze prijs heeft u geen extra kosten en geen omkijken meer.

Voor het maandbedrag krijgt u het volgende:

• Een compleet website gedurende de contract periode
• Domein naam inclusief email
• Maandelijkse updates
• Backup van uw site en email
• Professionele support

Kan ik mijn abonnement ook upgraden of downgraden ?

Dat is zeker mogelijk. Mocht u na een aantal maanden toch willen upgraden of downgraden dan is dat geen probleem. Neem contact met ons op via info@leasejouwwebsite.nl of telefonisch via 085-0602502 en wij gaan dit voor u regelen. Vanaf de volgende maand betaalt u de abonnementskosten van uw nieuw gekozen abonnement. Er zijn verder geen bijkomende kosten voor u.

Hoe verloopt de betaling ?

U besteld de website ( het abonnement ) via onze site en u betaald het 1e maand bedrag via iDEAL. Elke opvolgende maand zal het bedrag via automatische incasso geincasseerd worden. Uiteraard kunt u hiervan een factuur ontvangen.

Mocht u geen iDEAL hebben, neem dan even contact met ons op zodat we naar een gepaste oplossing kunnen kijken. Dit kan via info@leasejouwwebsite.nl of telefonisch via 085-0602502

Wat is de minimale abonnementstermijn ?

U gaat minimaal een abonnement aan voor 3 maanden. Daarna kunt u kosteloos per maand opzeggen. 

Wat is het de opzegtermijn ?

Na 3 maanden kunt u uw abonnement per maand opzeggen. Het opzegtermijn bedraagt 1 maand.

Wordt de website van mij ?

Nee, de website blijft altijd eigendom van lease jouw website. Mocht u het abbonement opzeggen, dan kun u de website en het domein overkopen voor een vast bedrag van € 500 excl. BTW.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen ?

Na het verplichte termijn van 3 maanden kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen, dit doet u door een mail te sturen naar info@leasejouwwebsite.nl. Vermeld in deze email uw ordernummer en wij regelen de rest.